Kabel recycling


Kabel recycling heeft de toekomst. Door het steeds groter wordende tekort aan grondstoffen is het belangrijk dat metalen zoals koper, ijzer en aluminium zo veel mogelijk gerecycled worden. Met de kabel recylingsmachines van Cela Machinerie BV kunnen kabels op duurzame en milieuvriendelijke wijze gerecycled worden. Met behulp van onze kabel recycling machines, pelmachines, kabelstrippers en granuleermachines kunnen kabels die metaal bevatten verwerkt en gerecycled worden. De materialen die hierdoor vrijkomen kunnen worden gebruikt als nieuwe grondstoffen met een tweede leven. Zo kunnen de zuiverste producten teruggewonnen worden en wordt het milieu gespaard.

Professionele kabel recycling machines


Onze machines kunnen koperkabels en aluminiumkabels al vanaf een kleine diameter verwerken. Hierbij maakt het niet uit in welke mate ze buigzaam zijn. Met onze multifunctionele kabelrecyclingmachines kunnen zowel grote als kleine kabels verwerkt, gegranuleerd en gestript worden. Daarnaast hebben we verschillende granulatoren en shredders die geschikt zijn om kabels te verkleinen om ze vervolgens verder te verwerken tot herbruikbaar materiaal.

Stokkermill Professionele Recyclinglijn K-serie

De Stokkermill Professionele Recyclinglijn K-serie is bedoeld voor de verwerking van middelgrote hoeveelheden koperkabels, aluminiumkabels en radiatoren.

  • Geschikt voor een kleinere capaciteit, maar met een hogere kwaliteit eindproduct
  • Een kwalitatief sterke recyclinglijn voor een relatief lage investering
  • Maakt een snel rendement op de investering mogelijk
  • De K-serie kan aangevuld worden met andere Stokkermill-machines om de productiecapaciteit te verhogen
  • Flexibel aanpasbaar aan de behoefte in de markt

Professionele kabel recycling machines.

Onze machines kunnen koperkabels, grondkabels en aluminiumkabels al vanaf een kleine diameter verwerken. Hierbij maakt het niet uit in welke mate ze buigzaam zijn. Met onze multifunctionele kabelrecyclingmachines kunnen zowel grote als kleine kabels verwerkt, gegranuleerd en gestript worden. Daarnaast hebben we verschillende granulators en voorbrekers die geschikt zijn om kabels te verkleinen om ze vervolgens verder te verwerken tot herbruikbaar materiaal.

Machines om kabels te recyclen.

Al onze machines zijn voorzien van een veiligheidssysteem dat vreemde voorwerpen uitwerpt. Afhankelijk van het soort en de maat van de kabels die jouw bedrijf wil verwerken zijn er verschillende mogelijkheden qua machines. Elke machine is zeer eenvoudig te bedienen waardoor je met gemakt een groot aantal kabelsoorten kunt verwerken. In onze uitgebreide assortiment vind je verschillende complete recyclingoplossingen waarmee koperkabels, aluminiumkabels en kabelbomen uit de sloop- auto’s verwerkt kunnen worden om ze vervolgens te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten

Duurzaam kabels recycling?

Wij voorzien je graag van advies over het duurzaam recyclen van diverse kabels met de juiste machines. Al onze machines zijn zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, maar elke machine heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Daarom hebben wij een onderhoudsservice. Zo kun jij altijd rekenen op kwaliteit en een oplossing bij een machine die niet optimaal presteert. Wil jij meer weten over de mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen? Neem dan contact op met mij!

.

Meer weten?


Cela Machinerie B.V.
Planetenlaan 10
5632 BM Eindhoven

Wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Cela Machinerie levert nieuwe en gebruikte analyseapparatuur en recyclingmachines aan de metaalrecyclingsindustrie in de Benelux en in Duitsland. Ook voor onderhoud kun je bij Cela terecht.

© 2020 Cela Machinerie by Questo